TEENY-TINY BRAIDS

Thursday, January 28, 2016
White shirt - New Yorker / Flannel - H&M / Jeans - Bershka / Boots - Timberland

Oeh, nädala ainuke täiesti vaba päev möödus nii toredalt! Enamus oma päevast veetsin kaksikõe juures ning nüüd üritan meeleheitlikult juba viimased paar tundi oma inglise keele kodutöödega valmis saada. Õnneks on see üks neist ainetest, mis on mulle alati meeldinud ning ma võin seda õppida ka öötundidel, sest see ei tüüta ega aja mind segadusse.

Ja muide, kuidas teile see patsi-trend meeldib? Minu juuksed on veel nende ilusate patside jaoks, mida palju sotsiaalmeedias näha võib, natuke lühikesed (ja väga paksud :D), aga patsid meeldivad mulle ikka. Pluss, nii hea ja mugav on nendega olla!

Kui keegi juhtub veel oma õpingute keskel seda praegu lugema, siis ma soovin palju edu sulle! We can do this!! 

No comments:

Post a Comment