ABOUT LAST NIGHT

Friday, March 11, 2016


Ma tean, et mu kõik sotsiaalmeedia on juba täis neid Hurts'i postitusi, kuid sellegipoolest ei saa ma ka siin mainimata KUIII kõva sündmus eile oli. Ma olin alguses küll üsna skeptline selle publiku suhtes, sest mulle tundus, et keegi ei ela väga kaasa (peale meie), aga õnneks läks rahvas ikka täiega käima ja kõik laulsid ja karjusid nii kuis jaksasid. Kõige vingemad olid veel need lood, kus rahvas kõik kaasa hüppas ja laulis samal ajal. Super, Eesti! Mina jäin igatahes enam kui rahule ja juba ootan järgmist korda. Oleks eriti cool, kui nad ka sellel aastal Õllekal üles astuks, kuid ilmselt seda kahjuks ei juhtu. Aga ootame, ootame, sest nagu alati - see on seda väärt!

Minu outfit õhtuks oli väga lihtne nagu ka piltidelt näha. Põhiline oli minu jaoks see, et panna selga midagi ilma varrukateta, sest ma kujutasin ette kui palav seal hakkab ja mul oli täiesti õigus. Mul oli kontserti lõpuks selline tunne nagu oleksin rasket trenni teinud :D. Kuid selle riietusega tundsin ennast väga mugavalt ja nautisin kontsertit täiega. Super õhtu, aitäh Hurts!

No comments:

Post a Comment