BASEBALL CAP

Monday, March 21, 2016
My cap - HERE

Oh, kuidas mulle meeldib see pesapalli nokamütside trend! Otsisin eile ka enda armsakese sallidehunnikust välja ja olin täitsa üllatunud, kui nägin, et mu cap on musta värvi, mitte tumesinine nagu ma mäletasin :D . Sellegipoolest meeldib ta mulle endiselt väga ja eks jääb nüüd ikka üle ainult oodata veel kuni õues uuesti kevadisemaks ja soojemaks läheb. Ma tunnen nagu oleks juba mitu aastat seda kevadet-suve oodanud. Eesti kliima pole ikka üldse minule.. Aga anywho, kuidas on teil suhted nokamütsidega? Ma tean, et mina ei olnud nendega tegelikult üldse sõber enne, kui selle New Era capi soetasin ja ega ma teda eelmine suvi-sügis väga ei kandnud ka. Praegu on mul igatahes tunne, et meist saavad suvel parimad sõbrad ja plaan on ka mõned uued mütsid garderoobi lisada, mis juba pikemat aega mõttes mõlguvad.

Nüüd aga tagasi kevadet ootama ja suurepärast uut nädalat teile!

No comments:

Post a Comment