FLOWERS FOR TODAY

Tuesday, March 08, 2016Hei ja toredat naistekat! Sõnusin oma viimases postituses oma tervise täiesti ära, sest tegelikult ei olnud ma veel terveks saanud ja terve nädalavahetus möödus viirusega võideldes. Sõna otseses mõttes, sest tööle ma minemata ei jätnud ning voodis pikali lamades oma õhtuid samuti ei veetnud. Õnneks läks see viirus pühapäeva õhtuga üle ning mul oli eile tõesti selline tunne nagu ma oleks uus inimene. Nii hea oli olla! Ja nüüd olen ma enam kui valmis tegusaks nädalaks. Tänane algas minu jaoks eriti vara - 4.45 oli äratus, et kella 6 rongiga Jõgevale sõita. Tunnen ennast küll veidi väsinuna veel, sest pole korralikku kohvi siiani joonud, kuid sellegipoolest plaanin täna valmis panna oma järgnevate postituste ideed, pildid, teha veel trenni ja koolitöid. Jaa kindlasti jõuan veel oma hetke lemmiksarja "New Girl"i vaadata! Keegi veel seda vaatab? :)

No comments:

Post a Comment