TODAY'S

Saturday, March 12, 2016
Sweater - New Yorker / Jacket - Takko / Jeans, Boots, Necklaces - H&M / Bag - Terranova


Tänase outfit'i põhielement on kindlasti minu hetke lemmik riideese garderoobis ehk see mõnus hall kampsun. Ma olen täielik side-spliti fänn ja iga rõivaese, millel on selline lõige, võlub mind automaatselt. Lookile annavad särtsu juurde nahktagi ja saapad, mis juba pikisilmi plusskraade on oodanud ning tänasesse ilma sobisid väga hästi. Nüüd võib juba vaikselt lootma hakata, et saabki paksud joped ära pakkida ja taaskohtuda oma õhemate jakkidega. Outfitidega mängimine läheb kindlasti palju lõbusamaks! Kuidas teile tänane look meeldib?


2 comments:

 1. Väga mõnus outfit. Mulle hullult meeldivad need saapad ja kampsun.
  Kas külm ei olnud?
  😊

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suur aitäh!
   Pildistamise hetkel ei olnud üldse külm, sest päike oli nii soe. Muidu mul oli ikka suur sall kaelas ja kindad käes, ilma nendeta ei saa ikka kodust lahkuda veel :D .

   Delete