DR IRENA ERIS // MICELLAR SOLUTION

Friday, April 29, 2016

Hei, armsad! Räägin siis täna lühidalt sellisest mitsellaarveest nagu Dr Irena Eris Micellar Solution Make-up Removal. Ma tegelikult ei arvanud, et just seda toodet teile esimesena tutvustama hakkan, aga peale esimest proovimist tekkis kohe tahtmine sellest kirjutada.

Minu arust on see üks väga mõnus ja lihtne mitsellaarvesi. See võtab meigi ilusti maha, jätab naha pehmeks ja mis peamine - see ei lõhna! Sellega nägu puhastades ongi selline tunne, et puhastaksid nagu veega nägu, sest see on põhimõtteliselt täpselt samade omadustega nagu vesi. Pluss siis tema niisutavad ja puhastavad omadused. Peale näo puhastamist on nahk mõnusalt pehme ja siidine. Silmameigi eemaldamisega peab sellega muidugi natuke rohkem vaeva nägema, aga hea viitsimise juures teeb ta ka selle töö suurepäraselt ära. Ja ega ükski mitsellaarvesi pole veel mul silmameiki ühe ainsa liigutusega maha võtnud.

Ühesõnaga, midagi halba ei ole mul antud toote kohta öelda ja ausalt, ma ei ütle seda ainult sellepärast, et see on tasuta saadud :D. Arvasin, et ehk peaks seda mainima, sest minu toote tutvustuse oskused ei ole just kõige suurepärasemad. Igatahes, mulle see väga meeldib ja kui olete ühe hea mitsellaarvee otsingutel, siis proovige! Dr. Irena tooted on saadaval MG Beauty e-poes (kliki!).

No comments:

Post a Comment