EASY & CASUAL

Saturday, April 16, 2016
Wearing: scarf - H&M / coat - Missguided / sneakers - Nike Air Max ST / pants - Zara / t-shirt - gift from sister / bag - Mohito
 Eile outfit nüüd teie ees. Tahtsin riietuda võimalikult mugavalt, sest õhtune plaan oli linnas ringi jalutada ja poodides käia. Samas oli mõte midagi natuke erilisemat selga panna ja seetõttu valisin nahkpüksid ja kombineerisin need lihtsa Adidase t-särgiga (tänks veelkord, Liina!). Muidugi ei saanud oma suurt salli koju jätta, sest eile oli minu jaoks ikka päris külm. Ma olin isegi päris üllatunud, et ma suutsin ilma suure vingumiseta õues olla nii, et mul ei olnud mantli all pikavarrukaga pluusi ega pusa.. Kes mind rohkem teab, teab ka seda, et ma olen kõige suurem külmavares üldse ja minu jaoks on lause "Nii külm on" nagu mingi sidesõna :D . Nüüd luban ma endale vaikselt, et ei ütle ilma kohta ühtegi halba sõna, kui õues liiga palavaks läheb.

Nüüd on aga aeg jälle sättima hakata, et tänase päevaga algust teha. Mõnusat laupäeva!

No comments:

Post a Comment