5X MONDAY

Tuesday, May 10, 2016
wearing: top - Seppäla / jacket - Takko Fashion / jeans - Vero Moda / sneakers - Nelly / Bag - Mohito / sunglasses - H&M
 Teree sõbrad! Pildid eilsest outfitist on teie ees! Ausalt öeldes olin ma ise päris üllatunud, et see kõik pildi peal nii lahe välja nägi, sest hommikul kodust kooli kiirustades ei jõudnud ma eriti süvenenult peeglisse vaadata ja ma väga ei teadnudki milline ma välja näen.. :D. Ma küll kartsin, et panin liiga palju valgeid asju korraga selga, aga õnneks see must jope ja kott tasakaalustasid kogu komplekti ilusti ära. Pluss muidugi see super cooli mustriga särk, millel ka musta sees oli. Ma arvan, et pole vist vaja mainidagi kui mugav see outfit oli, sest nagu te ilmselt aru olete juba saanud, on mugavus üks minu riietuste võtmesõnu. Tegelikult peakski nüüd enda kingad ka kappidest välja otsima enne, kui soojad ilmad ära lähevad. Plaan paigas! Loodan, et jõuan selle idee õigel ajal realiseerida.

Kuidas teiega on, kas kannate kevadel tihti kingi või olete nagu mina, kes ikka viimasel minutil tossude kasuks otsustab? :P


2 comments:

  1. Näed super välja & see üks lemmikumaid outfite! :)

    ReplyDelete