GERARD COSMETICS LIP GOODIES + life lately

Monday, May 16, 2016
Heii sõbrad! Nean ennast praegu mõttes, et blogimisse nii pika pausi jätsin nädalavahetuse tõttu. Olin reedest pühapäevani tööl ning lausa kahel päeval käisin ka Pirita kandis, reedel siis Ilumessil ja eile õhtul veetsime lihtsalt õe juures mõnusalt aega. Eile oli tegelikult üks eriti mõnus päev, sest peale tööd koju tulles nägin korraks Markot ka (poisid said 4-tunnisele linnaloale :D) ja peale tema ära saatmist sõitsingi Piritale. Koju jõudsin natuke enne 12 õhtul, aga heeey, mul hakkas ju puhkus! Nüüd on mul mõnusalt 2 päeva aega oma asjadega tegeleda ja paljud postitused valmis teha ning kolmapäeval sõidame õega koos vanematele külla. Viimane kord oli jõuludel! Loodan siiski ka seal mõned postituse ideed ellu viia ja eks räägin oma tegevustest lähemalt nende päevade jooksul.AGA lähme nüüd tänase postituse teema juurde ehk siis minu uued iludused meigiriiulil! Tellisin endale need 2 Gerard Cosmetics toodet juba aprilli alguses ja ma olin juba natuke lootust kaotamas, et ma need kätte saan. Shipping võttis siis kokku aega kuu ja mõned päevad, aga kuna kodulehel oli kirjas, et Eestisse shipping on 5-7 päeva, oli see ootamine ikka lubamatult pikk. Räägin hetkel siis BeautyBay lehest, mis üldjuhul on mulle ikka alati väga meeldinud, sest neil on alati olemas suurepäraseid brände, mida mujalt ei leia + alates 19€ tellimusest on tasuta shipping. Kuigi ma olin juba üsna kuri, et asjade kohalejõudmine nii kaua aega võttis, ununes see kõik, kui ma lõpuks paki lahti tegin. I meaaaan, need tooted on lihtsalt niii ilusad! Mulle nii meeldib see kulde värv ning huulepulk näeb lihtsalt ülihea välja. Paneksin need kohe oma meigilauale ilutsema, kui mul selline asi oleks (missioon 2016 - oma meiginurgake valmis meisterdada).Nii huulepulk kui huuleläige on mõlemad pruunika tooniga ja meeldivad mulle mõlemad väga. Huulepulk on mul toonis Mystic Moon (hind huulepulkadel 11.60€) ja huuleläige (Hydra Matte Liquid Lipstick) toonis Iced Mocha (hind huuleläigetel ka 11.60€). Seda huulepulka on kindlasti lihtsam igapäevase meigi juurde lisada ning huuleläiget pigem täismeigi juurde, kuna see on väga tume ja rikkalik värv. Kui rääkida toodete tekstuurist, siis huulepulga kohta pole mul mitte midagi halba öelda. See on väga mõnus pehme, hea pigmendiga ja püsib ilusti huultel. Kindlasti peaks välja minnes huulepulga endale kotti pistma, sest kuna tegemist pole matistava tootega, siis ta ei püsi ka nii kindlalt peal näiteks tassist juues. Aga väga palju pole parandada pole seda ka vaja, nii et siiski väga usaldusväärne toode.


Huuleläikega on muidugi natuke raskem, sest see kuivab matiks ning kuna värv on nii tume, on seda palju raskem parandada. Esimest korda peale kandes on aga tulemus võrratu. Pigment on väga on point, tekstuur mega hea ja ei jäta huuli kuivaks ega hakka kiskuma. See näeb lihtsalt super välja huultel. Küll aga võib see päeva peale natuke kuivaks muutuda huultel ja süües-juues peab pärast kindlasti huuled uuesti ilusti üle käima selle värviga. Mingi suur raketiteadus see muidugi ei ole ja ka peale natukest parandamist on huuled jälle ilusad. Õhtul maha võttes võib sellega küll natuke raskusi olla, aga eks see ole enamus huulevärvidega, mis on väga tumedad (+ täiesti matistavad).Kokkuvõtteks olen ma nende mõlema tootega ikkagi super rahul ja julgen kindlalt veel teisigi asju proovida Gerard Cosmeticsult. Ja PS, õhtupoole lisan üles video, kus ühte nendest kahest ka kasutan. Stay tuneeed!


No comments:

Post a Comment