BROOKLYN

Sunday, July 24, 2016
Wearing: H&M clothes and sunglasses / sneakers - Reebok

Olen ikka suur USA fänn ning minu kapis leidub selleteemalisi riideid juba päris palju. Hetkel tunnen suurt kadedust oma õemehe peale, kes just praegu mu unistustemaal viibib, kuid ma olen kindel, et jõuan ka ise tulevikus sinna. Teist varianti lihtsalt ei ole. Igatahes tahtsin täna teiega jagada midagi suvist, sest ilmad praegu on niii mõnusad! Olen küll terve nädalavahetuse tööl olnud, aga isegi see tunne, kui õhtul peale 10 või hommikul enne kella 7 on õues soe, see on midagi, mis lihtsalt teeb tuju heaks. Ma olen täielikult loodud soojemasse kliimasse elama, sest see soojus ja kõik teeb mind nii õnnelikuks. Someday, maybe? 

Mõnnat pühapäeva õhtut teile ja räägime järgmine nädal! xxNo comments:

Post a Comment