THE PERFECT JACKET

Saturday, August 20, 2016
Sellel sügishooajal on camo muster ja värvid väga teemas ning olen poodides näinud juba väga coole riideid selles stiilis. Siiani on mind kõige rohkem rabanud Bershka kaupluse sein, kus erinevad camo jakid ilutsevad koos väga tuusade t-särkide ja kõige muuga. Ma kannaks hea meelega seda kõike! Üks jakike on nüüd minu garderoobis ka olemas ning olen kindel, et see on üks lahedamaid esemeid, mis ma kunagi endale soetanud olen. Ei jõua ära oodata, millal seda kanda saan!

Camoflage pattern is one of this fall's trends and I've already seen so many cool items in many stores. I'm most impressed by Bershka store where they have the coolest wall including many different camo jackets along with some cool t-shirts and all that good stuff. I would very every single piece from there! I picked up one of the jackets yesterday and I believe it's the coolest piece is my wardrobe now. Can't wait to wear it! PS. Loosimise võitjaks osutus seekord Kätrin Välo. Palju õnne sulle! Võtan peagi ühendust ;) .

No comments:

Post a Comment