MORNING THOUGHTS

Thursday, September 29, 2016

Tere hommikust kõigile! Joon hetkel oma hommikuteed ning tulin teile kirjutama oma mõnusast päeva algusest. Ärkasin täna kell pool 8, sest Marko läks ära kooli ja ma ei tundnud täna, et tahaks terve päev voodis vedelda. Kuna viimased päevad olen pidanud väga vara ärkama, ei olnudki mul tänane tõusmine raske ja millegipärast mulle nii meeldib vara üleval olla, kui mul on vaba päev ja olen üksi kodus.. :D. Alustasin päeva hommikujooksuga kell 8 ja see oli imeline! Mul oli nii kahju, et ma telefoniga jooksmas ei käi, sest oleksin saanud selle mõnusa fiilingu piltide pealt natuke paremini edasi anda. Päike õues paistis, jooksin oma põhikohta ehk Stroomi randa ning tegin seal natuke jalaharjutusi mõnusal metsarajal. Vaatepilt oli imeline, sest metsa vahel oli udu ning päikesekiired paistsid läbi puude niii ilusasti! Korraks jalutasin ka mere äärde, et saaksin ikka korralikult nautida seda varahommikust loodust. Mere taga paistis mets, mis oli nii värvikirev ja sel hetkel seistes ja vaadates seda kõike, tekkis mul ülim rahuolu sisse. Tegelikult on ikka nii lihtne enda tuju heaks teha ning elu nautida, kui oskad väikestest asjadest rõõmu tunda. Nagu näiteks mina tundsin täna sellest, et mu ümber on nii palju ilusat ja et ma otsustasin ennast nii vara õue vedada. Tundub, et mul täiega vedas ilmaga, sest praegu on juba päike pilve taha kadunud ning lubab vist üsna pilvist päeva. Agaa nüüd on aeg sättima hakata, sest uus ID-kaart ootab mind ning palju asjaajamisi on vaja korda saata enne kui koju õppima saan tulla. Ilusat päeva teile! xx

No comments:

Post a Comment