SIMPLE YET PERFECT

Wednesday, September 14, 2016
Wearing: jeans - Zara / sweatshirt & boots - H&M / coat - Missguided

Tere, sõbrad! Sügis mõjub mulle hetkel kuidagi eriti hästi ning mul on üle pika aja kuidagi väga rahulik olla. Kindlasti on see suuresti tänu sellele, et see nädal on mul kool ning siiani on kõik läinud hästi. Lihtne küll ei ole, aga ma pean ütlema, et mulle ikka nii meeldib koolis käia! Lisaks ei ole kodutööd kaugõppes pooltki nii hirmsad kui ma ette kujutasin. Ma juba vaikselt isegi ootan neid vabu päevi, mil saab oma õppimised ette võtta, endale mõnus sügismeeleolu luua ning tegutseda. See aasta tahaks kõik veel paremini teha kui eelmisel! Praegu ma pikemalt jutustama ei hakkagi, tahan lihtsalt öelda, et sügis on ikka nii mõnus aeg ning väikesed asjad võivad tuju nii palju tõsta (näiteks see, kui me täna hommikul Markoga mõlemad kell 6 ärkasime, et kooli minna :D). Ma isegi ei tea miks, aga minu arust on kuidagi palju põnevam ja lõbusam ühes koolis käia jälle. Ma räägin, all these little things.. Aga räägime juba varsti, mõnusat õhtut!


Hey friends! I am in such a good mood because of autumn. I've been feeling really calm and good over the past few days and I like it! I think this is mainly due to the fact that I am in school this week! It hasn't been so scary as I imagined and the distance learing doesn't seem so bad. After 3 days I still have to say that I like going to school. Little things like that make me feel so happy and good all the time. I also find it super cool that we get to go to the same school with Marko. I don't know why is that but it just is :D . Homework's calling now, talk to you soon, bye!

No comments:

Post a Comment