CABLE-KNIT JUMPER

Sunday, October 23, 2016
Wearing: sweater, jeans, boots - H&M / jacket - Missguided / bag - Reserved

 Heii sõbrad, kuidas teie nädalavahetus möödunud on? Mina olen igatahes väga palju puhanud ning olen ülimalt rahul kõigega. Täna on veel üks viimane päev, mil saan rahus laiselda, sest homme ootab mind postkontor ja palju muid toimetusi. Lisaks sellel peaks tegelikult juba järgmise sessi asju õppima hakkama, sest teha on niii palju. Täna aga üritan ma sellele mitte mõelda veel ning teen rahus oma pühapäevaseid toimetusi.

Ma olen juba vaikselt jõuluootel ning ootan, et november juba kätte jõuaks, sest siis võib täiesti vabalt juba igasuguseid jõuluteemalisi postitusi tegema hakata. Täna Kaubamaja Kodumaailmas ringi jalutades tekkis mul jube tahtmine hunnik jõulukaunistusi kokku osta, aga ma veel suutsin ennast tagasi hoida. Eile sõin juba oma esimesed piparkoogid ka... Mina olen jõuludeks valmis :D.

Kuigi jõuluootus hakkab vaikselt tulema, siis tegelikult naudin praegu siiski sügismoodi ning ma juba õudusega mõtlen selle peale, mis peavalu hakkavad need pildistamised valmistama, sest õues on külm ja pime. Rääkimata sellest, et iga päev sama jopega käima peab :D.  Aga muideks, see kampsun on üks täielik must-have sellesse hooaega ning olin täiesti üllatunud, kui nägin, et H&M müüb sellist kampsikut 19,99€ga. Muidugi pidin ma selle saama! Ja nüüd oleks mul neid veel mitu tükki vaja, sest oversized kampsunid on täiesti minu teema. Nii lihtne teiste riietega kombineerida ning samas annavad tavalisele outfitile natuke särtsu juurde. Ja mis peamine, nendega on niii soe!
Hi guys, how are you all doing? I'm super good and I've enjoyed my weekend to the fullest. I haven't done much else than resting and chilling on my bed but sometimes you just need that kind of a weekend. Today is the last lazy-day because tomorrow I have to collect a bunch of packages from different places and I also should start studying for the next session. 

I'm acutally starting to get into the Christmas mood already. I really held myself back today in Kaubamaja's home section because they have so many Christmas decorations out already and I just wanted to get them all. Fortunately it'll be November soon and then it's complitely okay for Christmas-related blog posts and all that stuff. 

Although I'd really like it to be Christmas already I am totally enjoying dressing for the current season. This cable-knit is a must-have I couldn't believe my eyes when I saw that H&M sells this jumper for 19,99€. Such a good deal! It's so easy to match with other clothes and I've realized that oversized sweaters are complitely my thing. I love this one!

No comments:

Post a Comment