FALL VIBES

Thursday, October 06, 2016
 Wearing: knitwear - thrifted / coat - Missguided / faux leather pants - H&M / sneakers - Nike Air Huarache (Nike esinduskauplus)

Oh, küll on raske selle sügisese ilmaga. Mulle nii meeldib jälle kanda paksemaid riideid ja kihilisi outfitte, kuid praegu valitsev tuul on küll nii üle mõistuse, et juba pani mind sooja suve igatsema. Õnneks olen aga siiamaani ennast hästi hoidnud, sest haigeks pole ma veel jäänud. Minu täielikud päästjad on kõrgekaelusega kampsunid ja pusad, sest sallile pole ma veel pühenduda tahtnud. Samuti on mu hetke täielik go-to kas hobusesaba või krunn, sest lahtised juuksed ja praegune ilm... no no no! What's up with this weather?! It's so crazy windy here in Tallinn that I'm already starting to miss those warm summer days.. My absolute lifesavers for these kind of weathers are high-neck knitwear or sweatshirts and high ponytails or buns. I'm actually really enjoying these outfits and I wish I could just skip the whole winter "fashion". Like there's just nothing fun about that. BUT right now I'm just enjoying the season and trying to take as many outfit pictures that possible. 

No comments:

Post a Comment