CRAZY TIMES

Sunday, November 13, 2016
Kui pilte pole, siis otsid ikka välja ühe vana lemmiku! :D

Tulin täna kiirelt endast märku andma, enne kui tööle pean ruttama. Nagu näete, on blogis üks suur hunnik tühjust ja tegelikult see kriibib mu südant täiega. Järgmine nädal on mul koolinädal ning tänu sellele olen iga oma vaba sekundi kooliasju teinud ja ütlen ausalt, et seda "vaba" aega pole ka just palju olnud. 1 töölt vaba päev terve nädala peale on ilmselgelt liiga vähe, et oma õppimised ära jõuaks teha. See kord sain ikka kõva õppetunni, et tuleks kodutöödega varem alustada... Ilmselgelt oli asi lihtsalt selles, et kogu selle talve ja jõuluteemaga ei ole mul mingit motivatsiooni kooliga tegeleda olnud ja ma lihtsalt ootangi praegu, et järgmine nädal juba läbi saaks.. Üritan oma pikkade kooli/tööpäevade kõrvalt paar postitust ikka üles saada järgmise nädala jooksul. Aaah, ma nii igatsen blogimist, pildistamist ja jõusaali! Teeks nii, et uus nädal läheks ruttu?!

Teie aga olge tublid ja varsti-varsti olen ma juba täie hingega asja juures tagasi!

No comments:

Post a Comment