IT'S DONE!

Sunday, November 20, 2016


Yaaaas baby, puhkus algas poolteist tundi tagasi ning õudnee kooli/töönädal on seljataga. Sess läks isegi üsna hästi koolis, sest ma polnud selleks ikka üldse ette valmistanud. Osad ained said juba tehtud ning mõned eksamid ootavad jaanuaris, aga ma ei muretse nende pärast üldse, sest kõige hullemad aineid sinna ei tule. Igal juhul on mul selleks nädalaks suured plaanid, sest ma tahan jõuda ära teha kõik need asjad, mille tegemisest ma need viimased 2 nädalat ainult unistanud olen. Kõikvõimalikud tegevused blogiga, koduga ja kõikvõimalikud ettevalmistused jõuludeks. Kas ma juba kirjutasin, kui pettunud ma olen, et lumi ära sulas??! Ma nii ootasin ühte lumist ja cozyt puhkust, aga sain hoopis rõveda sügisilma. Anywho, sellest hoolimata ei jää asjad tegemata ning räägime juba homme, kui vähe asjalikuma postitusega naasen. Aga tere teile jälle, mul on hea meel tagasi olla! :)

No comments:

Post a Comment