QUICK HELLO

Monday, November 28, 2016

Tänane päev on minusse täiega jõulutunnet süstinud. Tööl on meil juba käimas jõulu playlist ehk siis mu peas kummitavad nüüd jõululaulud põhimõtteliselt 24/7. Aga õnneks pole mul selle vastu midagi. Õhtul koju jõudes vaatasime ära "Üksinda kodus" esimese osa ning kohe, kui selle käima panime, oli mul tunne nagu me just oleks seda vaadanud. See aasta on kuidagi väga kiirelt otsa saanud! Agaaa, pean ütlema, et see aasta olen ma kuidagi eriti jõulutootuses ning kogu see pühadevärk meeldib mulle iga päevaga üha rohkem. Isegi selle imepisikese lume üle, mis meil siin Tallinnas öösel maha on tulnud, on mul hea meel. Nii tore aeg!

Hoian täna jutu lühikese, sest homme on jälle üks väga töine ja pikk päev. Olen kella ühest kümneni tööl ning enne seda tahaks veel jõusaalis ka ära käia. Räägime ülehomme!


Today has been quite nice and I'm filled with Christmas spirit. We already have a Christmas playlist playing in our store which means that these songs are basically stuck in my head like 24/7. But I don't mind! When I got home from work we watched the first "Home Alone" movie and as soon as we hit play, I felt like we had just watched this. 2016 has passed by sooo quickly! I'm lucky that I am totally a Christmas lover and I'm already enjoying everything related to that. We even have a tiny bit of snow in Tallinn now. Such a great time!

Tomorrow is going to be another very busy day, so I'll keep it short today. I really want to hit the gym before going to work at 1PM. I'll talk to you on Wednesday!

No comments:

Post a Comment