HAPPY CHRISTMAS

Monday, December 26, 2016

Ilusaid lõppevaid jõulupühi! Minu selleaastased jõulud oleks nagu 5 minutiga otsa saanud. 24. õhtul jõudsin umbes poole 11 aeg õhtul Kuremaale ning olenemata hilisest kellaajast sain nautida esimest jõulu-õhtusööki. Peale seda küll midagi targemat peale teleka vaatamise teha ei jaksanud ning järgmise päeva hommikul sai korralikult und nauditud. 25. õhtuks sõitsime Markoga minu vanemate juurde ning see oligi siis minu suurem jõulude tähistamine. Perekond, hea toit, kingitused ja pikad jutuajamised, millele järgnes seltskondlik lauamäng. Õhtu oli mõnus! Kahju küll, et kõik sai kuidagi eriti kiiresti läbi seekord. Sellegipoolest jäin oma jõuluõhtuga väga rahule ja nüüd võib rahuga uuele aastale vastu minna. Kuna jätsin oma läpaka meelega siia Tallinasse, siis ei saanudki teile vahepeal kirjutama tulla, kuid loodan, et teil kõigil olid need päevad täis headust ja armastust. Mina jõudsin täna tagasi Tallinasse ning nädala lõpuni veedan siin aega üksi. Laupäeval sõidan juba tagasi Kuremaale, et aastavahetust tähistada. 

Muideks, mul juhtus nii nii nõme lugu nende jõuludega. Alustasin enne oma reisi vlogimist ja kuni 25. filmisin ilusti klippe ja värki, aga kohe, kui jõudsime minu vanemate juurde, läks mul see vlogimise mõte täiesti meelest ära. Alles õhtul tagasi sõites tuli mul see meelde ja oiii, kui kurb ma olin. Nii väga tahtsin nendest pühadest ühe video kokku panna, kuid ilma oma põhilise jõuluõhtuta ei olnuks asjal enam mõtet.. Ma siiani ei saa aru, kuidas ma sain unustada. Järgmine aasta üritan ennast selles osas kindlasti parandada. Agaaa, nautigem veel seda tänast pühadehõngulist õhtut ning räägime peagi! :) No comments:

Post a Comment