NEW VIDEO & SOMETHING ABOUT BAD LUCK

Friday, December 23, 2016


Hei! Täna ongi see väga ärevusttekitav pühadeelne õhtu, mis tähendab muidugi veel viimaste asjadega ühele poole saamist. Ma olen nii elevil ja rõõmus jõulude pärast, kuid ma ei suuda ära imestada, milline ebaõnn mind paar päeva tagasi tabad. Ma olen aastal reaalselt ühe korra haige ning see aasta pidi see tulema just enne jõule. MIKS??? Võtsin täna isegi oma esimese elu esimese haiguslehe päeva, sest ma tunnen, et tekitaksin niii palju ebamugavust nii klientidele kui ka endale oma suure nohuga. Eile oli mul küll väga piinlik pm iga 15min tagant nuuskamas käia.. Kõige kurvem on veel muidugi see, et mu maitse- ja lõhnameeled on täiega tuimad ja ma ei taju veel praegugi õigeid maitseid ega lõhnu. Tõesti loodan, et homme läheb kõik korda, sest jõulusöök ootab ikkagi. Plaanin täna õhtul kõikvõimalikud ekstreemsed meetodid ära proovida, et homme ilusti tööle jõuaksin. Ja nüüd kui kurvemad jutud on räägitud, on mul suur hea meel jagada teiega oma uut videot! Ma teadsin ammu, et tahan jõulude jaoks ühe meigivideo valmis teha ja kuigi see on filmitud ja töödeldud juba eelmine nädal, jõudsin alles üleeile hääle paika panna ja video üles laadida. Ja täna saan teiega jagada! Oleksin super super tänulik iga Like'i ja kommentaari eest. Jaaa muidugi ärge unustage mu kanalit Tellida/Subscribeda! <3
Hi guys! Can't believe it's already the night before Christmas! I am so so happy about it buuut I just can't believe how unlucky I am to get sick right before Christmas. Like I only get ONCE a year and now it had to came on such a bad time. I really hope that everything will be okay by tomorrow because I really want to go to work and I want my taste and smell senses back! Extreme methods coming up! I'll make a ton of tea now and hope for the best.

On a more happy note I have a new video up! I knew that I wanted to create a Christmas makeup look a long time ago and now I can finally share my creation with you. It's really simple because I wanted it to very wearable around different events and stuff. Can't stress enough how much it would mean to me if you could Like this video and Subscribe my channel!! Have a lovely night before the big day! xx

No comments:

Post a Comment