HAPPIEST MOMENTS OF 2016

Sunday, January 08, 2017
2016 oli aasta, millelt ootasin palju, aga ütlen ausalt, et see ei olnud minu jaoks mingi elumuutev ega eriline aasta. Ma ei taha kõlada negatiivselt ega midagi sellist, olen lihtsalt enda vastu aus ja õpin sellest kõigest. Siiski oli palju häid asju, mida nüüd hea meenutada on ja siin nad on!


Kindlasti üks erilisemaid sündmusi oli Vabariigi Aastapäev, sest Marko osales paraadil ja seda kõike oli nii põnev oodata ja näha. Ikka veel on uhke tunne kõige üle, mis ta kaitseväes tegi. 

Kevade alguses sain kutse oma esimesele väikesele blogijate üritusele, kus meile tutvustati Evo brändi juuksehooldusvahendeid ja kohal olid 2 brändi esindajata Austraaliast. Kogemus oli väga huvitav ja tore. 

Koostöös Eat Naturaliga loosisin blogis välja nende võrratuid batoone ja olen siiani tänulik neile sellise võimaluse eest. Nad on üks ütlemata sõbralik ja tore ettevõtte, kes teevad suurepärast asja!

Kevade saabumine oli nii võrratu! Armastasin seda, et oma riietusega saab jälle rohkem mängima hakata ja nautisin neid linnas veedetud päevi. Sel päeval käisime Liinaga lõunatamas ka ning ühtlasi võitsin Carmen Caffee kinkekaardi, mis oli nii lahe üllatus, sest see on siiani üks mu lemmikuid kohti, kus lõunatamas käia. 

10. MÄRTS! Väga kaua oodatud Hurtsi "Surrender Tour" kontsert. See õhtu oli täiesti imeline ja selliste elamuste jaoks jääb alati sõnu puudu.

 Aprillis toimus Ilublogijate kokkutulek! Siiani mõtlen sellest kui ühest väga ägedast üritusest ja saadan kiidusõnad korraldajatele. Ma nägin ja tutvusin paljude blogijatega, keda ise juba pikka aega jälginud olen ja see kõik oli nii tore. 

Aasta parim ost for sure! Mu esimesed Nike Air Huarached. Siiani mu täielikud lemmikud garderoobist.

Mai lõpupoole avanes mul suurepärane võimalus saada osa ühest NYXi tutvumisõhtust, kuhu olid kohale kutsutud paljud blogjad, meigikunstnikud. See õhtu oli üks aasta paremaid kindlasti, sest oli minu jaoks midagi täiesti uut. 

RESERV! 11 kuud kaitseväge sain Marko jaoks läbi ja see oli ilmselgelt üks selle aasta highlighte

Juunis lõpetas ema oma teise kõrghariduse Viljandis ja meil oli üks ilus suvepäev selle tähistamiseks. Mul on siiani nii hea meel ta üle ja järgmine aasta peaksime juba magistrikraadi lõpetamisele minema. Nii lahe! Mu ema on mulle ikka suureks inspiratsiooniks.

 Suvi ja sõbrannad! Pildid on küll muidugi ainult minust, aga need päevad olid nii nii toredad. Esimesel pildil oli meil Kari Kristeliga üks tore shopingu päev ja teisel pildil sain ma kokku Cätliniga ja kuulasin ta põnevaid reisijutte. Ma täiega imetlen teda selle reisimise osas! Ise ainult unistan reisimisest ja mu viimasest reisist on juba 3 aastat möödas. 

Sel suvel käisime Liinaga botaanikaaias ära ja see päev oli nii mõnusalt suvine ja ilus!

Tänu John Lemon Eestile sain blogis korraldada ühe ägeda loosimise jälle. Ise olen üks nende limonaadide suur fänn ja mul oli nii hea meel kellelegi selline tore kastitäis välja loosida. Oh, kuidas praegu võtaks ühe nende limonaadi!

Sügis tõi uue kooliaasta, kaugõppe ja rohkem tööd. Aga ma olen nii rahul oma otsusega! See sügis oli üks ilusamaid ja soojemaid üle pika aja. Täielik nauding. 

NYX avas oma esimese leti Eestis ja selle avamisüritusest osa saada oli väga väga lahe. Juba ainuüksi selle aastaga kogunes mul nii palju NYXi tooteid enda meigiriiulile, mida ma täielikult armastan. Aitäh, NYX, kõikide nende ürituste ja toodete eest!

Alustasime Liinaga jõusaalis käimist ja pole vist vaja öeldagi, kui hea otsus see oli!

Esimene suurem lumi tõi nii palju rõõmu ja jõulutunnet. Kõik oli nii ilus!

JÕULUD! Kuigi see aasta olid pühad minu jaoks väga kiired, sest palju oli vaja tööl olla, olid nad ikkagi toredad. Perekond ongi see, mis teeb jõulud heaks. Ja kuna jõulud on minu lemmikud pühad aastas, siis nad ongi lihtsalt alati head! <3

Aitäh, 2016, nende ilusate hetkede eest!


2 comments: