HELLO, 2017!

Sunday, January 01, 2017

Uus aasta on käes ja ärevus algava aasta ees hakkab vaikselt kogunema. Tahaks sellest aastast teha ühe enda jaoks suurepärase aasta. Vaikselt peaks juba hakkama planeerima ka suviseid tegemisi, et sellest tuleks üks parimaid, sest ausalt, ma ei mäletagi viimast korda, mil ma sain öelda, et "Ohh, mul oli maailma parim suvi!" või isegi lihtsalt "See suvi oli niii tore!" ja see on natuke kurb. Ma tunnen, et olen täiega oma comfort zonis kinni ja põhimõtteliselt lihtsalt kulgen iga päev. Ja seetõttu pole ka aasta lõpus millest suurest eriti rääkidagi. Agaa, uus aasta on ees ja miks mitte anda endale väike lubadus olla rohkem aktiivne ja hakkamist täis. Lõppude lõpuks olen mina ainus inimene, kes enda elu ise põnevaks saab teha. Ja millegipärast on mul just kuskil viimase nädalaga tekkinud selline mõte, et ma lihtsalt pean ise oma unistusi püüdma hakkama, sest muidu ei täitu need kunagi. 2017, loodan, et oled minu ja kõigi teiste vastu hea ja lahke! ♥️♥️


Muidugi loodan ma südamest, et teie uus aasta tuli lõbusalt ja olite ümbritsetud kallitest inimestest!
Väike video sai ka eile valmis! Parem hilja, kui mitte kunagi! :)

No comments:

Post a Comment