HAPPY VALENTINE'S

Tuesday, February 14, 2017

Hei sõbrad, loodan südamest, et teil on olnud üks suurepärane päev täis rõõmu ja armastust! Minul oli küll üks väga hea päev. Ärkasin täna kell 5 hommikul ja nautisin täiega seda varast hommikut. Kell 11 lõpetasin juba tööl ning peale suurt poetiiru jalutasin mega rõõmsalt koju, sest ilm oli ju täiesti suurepärane! Kodus nautisin lõunat ning mõnusat värsket õhku, mis aknast sisse tuli. Oi, kuidas mulle meeldib selline kodus olemine, koristamine, kokkamine. Jõusaali täna ei jõudnuki, kuid tegin selle eest kodus ühe väga hea trenni. Minu jaoks ei olegi oluline, kus ma trenni teen, sest iga trenn annab mulle väga hea enesetunde. Seni, kui suudan ilusti 4-5 korda nädalas trenni teha, on kõik hästi. Ja seoses tänase natuke erilisema päevaga küpstasin valmis ka ühe väääga maiusa koogi. Ning kuna tegime tänasest sellega cheat day, siis sai ka õhtusöök vähe lihtsam ja mitte nii tervislik - täistera pasta carbonara. Mmm, nüüd ongi suurepärane aeg einestamiseks. Ma olen niivõrd rahul selle päevaga, sest minu jaoks on alati Valentinipäev olnud pigem üks täiesti tavaline päev ja täna sain ma teha kõige, mis mind õnnelikuks teevad. Ja mis selle kõige veel paremaks muutis olid muidugi mu kallis poisssõber, kes teeb igast minu päevast ühe ilusa päeva <3. Ilusat õhtut teile kõigile! xx

Ps. Pilt on üks vana leid sügisest ja siit blogist juba korra läbi käinud, kuid ütlen ausalt, et mul pole väga-väga ammu olnud võimalust pildistama minna ja olen nii kurb seetõttu. Mu kaamerat on aga üksinda olles jube raske fookusesse saada ja seetõttu pean alati kellelegi lootma jääma, kes mind pildistada saaks. Õnneks on reedel plaanis üks tore päev kaksikõega ning kui mitte varem, siis reedel tulevad ka juba uuemad pildid :).


No comments:

Post a Comment