FAVORITE BOOTS

Sunday, April 30, 2017
I'm wearing: sweater - second hand / dress - H&M (Find it in stores) / boots - Shein (This color is sold about but you can find black ones HERE) / bag - Mohito / hat - Ebay

Ilusat pühapäeva kõigile! Uskumatu, et juba on aprilli viimane päev. Kevadet nagu ei tule ega tule, aga eilse sai siiski üks naaatuke kevadehõnguline outfit üles pildistatud. Õnneks ajastasime selle nii vara, et selle jõhkra tormi ja lume kätte me ei jäänud. Aga see, mis eile väljas toimus, oli ikka päris hirmus. Täna on õnneks juba selline ilm, et sellise riietusega sobiks välja minna küll. Selle kleidi panin eile esimest korda selga, kuigi see on mul kapis olnud aasta algusest kui mitte varem. Mulle nii meeldis see natuke koolitüdrukulik lõige ja see, et kleidi alla saab erinevaid pluuse sobitada. Suvel saab katseda erinevate t-särkide või off-the-shoulder pluusidega. Nii põnev! Samuti on täiesti uued need saapad ja müts, millest viimase skoorisin Ebayst kuskil 5€ga. Ma olin nii pikalt endale sellises stiilis mütsi tahtnud, aga reaalselt polnud näinud mitte üheski poes. Või kui oli, siis nii ülemäära kallid, et ei hakanud riskima. Tavaliselt ma olen nii skeptiline enda ja igasuguste mütside suhtes, sest mulle tundub, et miski ei sobi nii nagu ma tahaksin. Seetõttu olin nii üllatunud, et see pagaripoisi-stiilis müts isegi nii normaalne välja nägi mu peas. Kogu riietus oli sellevõrra põnevam ja edaspidi saab jälle erinevate lookidega seda katsedada. Esimese tiiru tegid väljas ka need saapad, mis said tellitud Sheinist mõned nädalad tagasi. Ma armastan neid! Alguses oli mul küll natuke probleeme nende jalga saamisega, sest neil pole taga lukku ega paelu, mille abil neid n-ö lahti saaks teha ja seda pahkluu osa oli väga raske saapa sisse suruda. Õnneks ma sain need ikkagi lõpuks ilusti jalga ja mida rohkem ma neid kannan, seda lihtsamaks läheb jalga panemine. Aga no tõest, ma ei oleks elu sees oodanud Shein'lt sellist kvaliteeti. Need on täpselt sellised nagu ma endale alati tahtnud olen. Ja uskuge või mitte, aga need maksid ainult 15€! Ilmselt mu elu parim soodushinnaga ost. Seetõttu ongi kahjuks see värv neil otsa saanud, aga tasub nende lehel silma peal hoida. Kokkuvõttes olin ma nii rahul, kuidas kõik need asjad omavahel kokku sobisid, sest mul polnud eile hommikul aimugi, mida ma selga tahan panna. Kindlasti hoopis teistsugune sellest, mida mu seljas siin blogis tavaliselt näha võib, aga deem, mulle meeldib! Kuidas teile? 

Happy Sunday, everyone! I can't believe it's already the last day of April. It seems like doesn't want to come at all. Yesterday was just mad. We had snow, rain and super crazy wind. Outside was covered in white slush and it was just unbelievable. Fortunately we timed this outfit shooting right before that. I wore that dress for the first time altough it has been sitting on my wardrobe since the beginning of the year if not longer. The thing that made me buy this was that kind of school-girl cut and the fact that I can combine different tops underneath it. So much fun! I also wore that hat for the first time and I scored this one from Ebay for about 5€. I had been wanting a hat like this for so long but hadn't seen it in any store. Or they were just too expensive to risk because I wasn't sure it these kinds of hats will suit me. Usually I don't like any hat on me but this one is okay, so it's a big win. Now let's talk about these cute boots! Ordered these from Shein a few weeks back and daaamn, I love them! They are just the kind of thigh high boots that I've always wanted. To be honest I struggled quite hard to get them on at first because they don't have any zippers or things like that. But I think they will stretch the more I were them. Can you believe that these cost only 15€?! I honestly didn't expect them to be so good in quality for that price. Definitely my best sale purchase ever. This whole outfit looked surprisingly good to be. Very different from what I usually were but I really liked it. What do you think about this outfit? 
No comments:

Post a Comment