STRIPED PANTS

Sunday, June 18, 2017
Wearing everything from H&M


Hei! Kuidas teil kõigil läheb? Loodan, et suurepäraselt! Mina olen viimased päevad ikka täiega suve nautinud ja enamus aja õues veetnud, mis on super mõnus. Pidin endale ikka päris mitu korda meelde tuletama, et see hetk on päriselt siin ja praegu, õues nagu tegelt ka on SOE. Appi, kuidas ma armastan seda! Tunnen ennast kohe palju energilisemana ja rõõmsamana. Eriti veel siis, kui saan mõne eriti laheda outfiti selga tõmmata. Nagu näiteks see siin, mida kandsin reedel õega shoppamas käies. Need püksid on päris kindlasti ühed mugavaimad, mis mul kapis on ning samal ajal on nad nii pilkupüüdvad ja ägedad. Midagi hoopis uut minu garderoobi, mis mulle väga meeldib. Need tuusad platvormkingad panin ka vist alles teist korda jalga, kuigi need seisavad mul juba eelmisest suvest kapis. Aga no nende pükste juurde nad sobisid nagu valatult! See riietus sai kindlalt mu suve signatuuriks ja loodetavasti, kui ilm lubab, jõuan seda kanda veel mitmeid kordi. Muide, ma olen viimasel ajal üha rohkem mõtlema hakanud, et peaksin oma blogisse midagi uut tooma ja uutest asjadest rääkima hakkama. Mõned ideed on mul juba pagasis, aga ma oleksin väga huvitatud, mida teie siin blogis näha/lugeda tahaks. Kas teile meeldib pigem lugeda paari lausega minu igapäevaelust või millestki sügavamast/isiklikumast? Midagi moealast? Ma oleks mega tänulik ükskõik mis ideede eest, nii et andke julgelt märku, kui teil midagi pähe tuleb. Räägime varsti! xx

No comments:

Post a Comment