WEEKEND VIBES

Saturday, June 03, 2017
Ilusat nädalavahetust! Ei teagi, kas peaks olema rõõmus, et see nädalavahetus tööl olen, sest ilmad on ikka nii jubedad praegu. Eile õhtul käisime Markoga kinos ning olenemata sellest, et panin kaela paksu talvesalli, tundsin, et olen ikkagi liiga õhukeselt riides ja tahaks kindaid. Nii kurb! Käisime vaatamas "Kariibi mere piraate" ning pean ütlema, et see oli vist üks parimaid filme, mida ma tükk aega näinud olen. Kuigi meie seanss oli üsna hiline (21.45), ei tundnud ma filmi jooksul kordagi, et see võiks juba läbi saada ja ma tahaks magada, mida on juhtund nii mõnigi kinokülastus. Pärast kino võtsime ette jalutuskäigu koju ja mind pani täiesti imestama, et kell pool 1 öösel on õues ikka veel natuke valge. Ma olen tavaliselt juba kella 10 aeg õhtul voodis, nii et ega ma väga ei tea, mis öösel õues toimub, haha. Igal juhul oli eile üks väga mõnus reede ning minu jaoks natuke selline nädalavahetuse ettepidamine. Loodan, et teie nädalavahetus on täis ilusaid hetki!

Happy Weekend! I don't even know if I should be happy that I am working this whole weekend because the weather here is just sooo bad. Yesterday evening when we went out for movies with Marko, I had my thick winter scarf on and I still felt like I need more winter equipment. So sad! Anyway, we went to see Pirates of the Caribbean and I think it was the best movie I had seen in a long time. Even tough our session was pretty late (started at 9.45PM), I didn't felt tired nor sleepy the whole movie. It was so exciting! After the movie we took our usual 30min walk home and I was surprised that it wasn't even pitch-black outside at 0.30AM. I usually go to sleep around 10PM and I don't know anything about the nightlife, haha. So, I had a really nice Friday yesterday and it was kind of my weekend in one day. I hope your weekend is full of happy moments!


No comments:

Post a Comment